Showbiz

Pamela Anderson kërkon nga Donald Trump ta falë mikun Julian Assange

 

Pamela Anderson i ka shkruar presidentit të SHBA-së, Donald Trump, dhe zonjës së parë, Melania Trump, në përpjekjen për të kërkuar falje presidenciale për mikun e saj, themeluesi i WikiLeaks, Julian Assange.

Assange u largua me forcë nga Ambasada e Ekuadorit në Londër në prill (19) pasi që zyrtarët e anuluan azilin e tij, shkruan KOHA Ditore. Ai ka qenë i mbyllur në burgun e sigurisë së lartë Belmarsh në Britani prej atëherë, pasi që u dënua me 50 javë prapa hekurave për shkelje të lirimit me kusht dhe marrjen e një oferte azili në Ambasadën e Ekuadorit në vitin 2012, ndërsa po përballet me ekstradim në Suedi për t'u përballur me akuza të përdhunimit.