Showbiz

Ricky Gervais do ta drejtojë “Golden Globes” për herë të pestë

Ricky Gervais do ta drejtojë “Golden Globes” për herë të pestë

Komediani britanik Ricky Gervais do ta udhëheqë “Golden Globe” për herë të pestë, respektivisht ceremoninë e vitit 2020.

Gervais më parë e pati një paraqitje kontroverse nga viti 2010 deri në 2012 dhe u kthye ta drejtonte ceremoninë e ndarjes së çmimeve të Hollywood Foreign Press Assocation (HFPA) për të katërtën herë në vitin 2016.