Showbiz

Justin Bieber shpreson ta “nuhasë” suksesin me deodorantin e ri

Justin Bieber shpreson ta “nuhasë” suksesin me deodorantin e ri

Justin Bieber e ka shndërruar lansimin e deodorantit të tij në një çështje familjare duke e angazhuar gruan e tij Hailey në reklamën e fushatës.

25-vjeçari e lansoi produktin e bashkëpunimit të tij të ri me Schmidt’s, Here + Now”, të mërkurën, dhe shfaqet në reklamën e parë së bashku me gruan e tij modele, e cila bën një paraqitje të shkurtër, duke e puthur në faqe bashkëshortin e saj, shkruan KOHA Ditore.