Showbiz

Anthony Mackie dhe Samuel L. Jackson në fragmentin e "The Banker"

Anthony Mackie dhe Samuel L. Jackson në fragmentin e

Si t’i japim fund segregacionit dhe pabarazisë racore në Amerikë? Samuel L. Jackson dhe Anthony Mackie në filmin “The Banker” e kanë zgjidhjen për këtë.

”The Banker” u xhirua sipas historisë së vërtetë të dy agjentëve të pasurive të patundshme dhe biznesmenëve Bernard Garrett (Mackie) dhe Joe Morris (Jackson) të cilët në vitet e 1960-ta arritën të blinin banka dhe shtëpi në lagjen e ”bardhë” në mënyrë që t’ua japin me kredi zezakëve të cilët thjesht donin ta realizojnë ëndrrën e tyre amerikane në botën ku akoma ndihej ende shumë segregacioni.