Showbiz

Andy Serkis dhe Colin Farrell kandidatë për role në “Batman”

Andy Serkis dhe Colin Farrell kandidatë për role në “Batman”
 

Aktori britanik Andy Serkis thuhet se është në bisedime për të shërbyer si batleri besnik i Batmanit në filmin e ardhshëm superheroik nga regjisori Matt Reeves.

Nëse ylli i “Black Panther” pranon ta luajë Alfred Pennyworth për “Batman|, kjo do ta shënojë ribashkimin me Reeves, i cili punoi me të në “Dawn of the Planet of the Apes” në vitin 2014, dhe vazhdimin e vitit 2017, “War for the Planet of the Apes”, raporton TheWrap.com.