Showbiz

“South Park” dhe “Rick and Morty” mbërrijnë në HBO Max

“South Park” dhe “Rick and Morty” mbërrijnë në HBO Max
 

HBO ka vendosur këto ditë t’i publikojë lajmet në lidhje me platformën e vet streaming HBO Max. Data e fillimit të punës nuk është caktuar, por pritet të jetë në maj të vitit 2020, ndërsa përveç shumë titujve origjinalë, në ofertën e vet do të përfshijë edhe disa nga serialet dhe filmat e preferuar.

Në mesin e tyre janë dy seri jashtëzakonisht të suksesshme dhe të vlerësuara të animuara “Rick and Morty” dhe “South Park”.