Showbiz

Disney sjell fragmentin që zgjat tre orë e gjysmë

Disney sjell fragmentin që zgjat tre orë e gjysmë

Kanali i ri Disney do të lansohet brenda vetëm disa javësh, ndërsa në përpjekje për ta afruar publikun në SHBA me kanalin Disney+, Disney e ka publikuar një triler tre orë e 28 minuta të gjatë. Në të ceket çdo titull që do të shfaqet në këtë kanal.

Secili titull shoqërohet me një klip 15 sekondësh të filmit ose serisë. Kanali do të përfshijë edhe filma të realizuar para vitit 1989, si "Sammy, the Way-Out Seal", "The Adventures of Bullwhip Griffin", "The Computer Wore Tennis Shoes", dhe "The Barefoot Executive".