Helena Bonham Carter kërkon këshillë nga princesha Margaret përmes fallxhorit

Helena Bonham Carter kërkon këshillë nga princesha Margaret përmes fallxhorit

13 October 2019 13:19

Secili aktor e ka mënyrën e vet të përgatitjes për një rol të veçantë, ndërsa tashmë kemi dëgjuar shumë herë për metoda shumë të pazakonta të përgatitjes.

Në frymën e Jokerit, Jared Leto i befasoi kolegët e tij të filmit Suicide Squad me dhurata të reja çdo ditë, përfshirë prezervativë të përdorur, ndërsa, për shembull, Nicolas Cage kërkonte jogurt të nxehtë në gishtërinjtë e tij të këmbës për t'u përgatitur për skenën seksi në filmin Vampire’s Kiss.

Por Helena Bonham Carter duket se i ka tejkaluar të gjithë.

Image

Aktorja nga filmat Fight Club dhe Harry Potter ka zbuluar se si është përgatitur saktësisht për rolin e princeshës Margaret, për sezonin e ardhshëm të serialit të Netflixit, “The Crown”, shkruan KOHA Ditore. Bonham Carter kërkoi këshillë për rolin pikërisht nga princesha Margaret edhe pse kjo e fundit ndërroi jetë 17 vjet më parë.

Aktorja thuhet se ishte konsultuar me fallxhorin për ta kontaktuar princeshën e ndjerë dhe i kërkoi asaj leje për ta luajtur atë. "E pyeta nëse pranonte që ta luaja dhe ajo tha "Je më e mirë se aktorja tjetër që e kishin në plan." Nuk duan të më thonë kush ishte. E di se kishin zgjedhur midis meje dhe dikujt tjetër", tha Bonham Carter.

Përveç miratimit, aktorja gjithashtu mori udhëzime nga princesha se si ta luajë rolin e saj më së miri dhe ku duhet të ketë kujdes: "Duhanpirjen duhet ta qëllosh saktësisht. Unë kam pirë duhan në një mënyrë të veçantë. Mos e harro këtë - kjo është e rëndësishme - mbajtësi i cigares ishte po aq armë e shprehjes sa edhe që pinte duhan me të”, thotë të ketë thënë princesha e ndjerë.

Se a i ka aplikuar mirë këshillat e princeshës Bonham Carter këtë do ta mësojmë më 17 nëntor, kur në Netflix pritet sezoni i tretë i “The Crown”.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme