Showbiz

Besnik Tafallari dhe Max Freisl kopjet e yjeve të Hollywoodit

 

Portretet e tyre u ngjasojnë atyre të dy aktorëve të njohur hollywoodianë, transmeton KTV.

Njëri përngjan me aktorin Daniel Craig, portretizuesin e James Bondit, ndërsa tjetri duket si Jason Statham, i njohur me rolin në serinë e famshme të filmave “Transporter”.