Showbiz

“The Irishman”, filmi i ri që bashkon sërish Pacinon dhe De Niron

“The Irishman”, filmi i ri që bashkon sërish Pacinon dhe De Niron
 

Aktorët e famshëm Al Pacino dhe Robert De Niro, pas 9 vjetësh, sërish do të bashkohen për një film të ri.

Aktorët, të cilët kanë tre OSCAR midis tyre, pritet që të sjellin filmin më të ri të quajtur “The Irishman” nga regjisori i famshëm Martin Scorsese, skenat e të cilit janë xhiruar në New York.