Showbiz

Tom Hanks nderohet me çmimin për arritje jetësore nga Golden Globe

Tom Hanks nderohet me çmimin për arritje jetësore nga Golden Globe

Tom Hanksit (63), njërit prej aktorëve më të njohur të Hollywoodit, në janar të vitit 2020 organizatorët e Golden Globes do t’ia ndajnë çmimin për arritje njerëzore.

Shoqata e gazetarëve të huaj në Hollywood (HFPA) ditë më parë njoftoi se aktori dhe producenti do të nderohet me çmimin Cecil B. DeMille në ceremoninë e ndarjes së çmimeve Golden Globe më 5 janar 2020, në Beverly Hills.