Showbiz

Arrijnë fragmentet e “El Camino: A Breaking Bad Movie”

Arrijnë fragmentet e “El Camino: A Breaking Bad Movie”

Adhuruesit e Breaking Bad më në fund mund të marrin frymë lirshëm. Traileri për filmin e ardhshëm të Netflixit, El Camino: A Breaking Bad Movie, është publikuar zyrtarisht dhe ai do t’i zgjidhë të gjitha dilemat dhe çështjet e pazgjidhura për atë se çfarë ka ndodhur që nga përfundimi i serialit në vitin 2013.

Traileri i filmit zbulon se policia është në kërkim të Jesse Pinkmanit pas finales së serialit, ku Pinkman u pa për herë të fundit duke e ngarë El Caminon, shkruan KOHA Ditore. Megjithatë, është e paqartë nëse Bryan Cranston, personazhi i të cilit (Walter White) vdiq në finale, do të luajë në film.