Showbiz

Era Istrefi lanson këngën e re “Let’s Get Married”

Era Istrefi lanson këngën e re “Let’s Get Married”

Era Istrefi ka publikuar këngën e re të quajtur “Let’s Get Married” (le të martohemi).

Era këtë këngë e ka realizuar në bashkëpunim me DJ-in nga amsterdami, Yellow Claw si dhe reperin amerikan Offset.