Showbiz

Po përgatitet vazhdimi i serialit "Saved by the Bell"

Po përgatitet vazhdimi i serialit

Zack Morris si guvernator i Kalifornisë? Fakti që NBCUniversal është duke e përgatitur shërbimin e vet për streaming të emërtuar “Peacock” nuk është ndonjë lajm i ri, por lajm është se cilin serial dëshiron ta ringjallë. Bëhet fjalë për serialin dikur të popullarizuar humoristik për adoleshentë, “Saved by the Bell”, ndërsa në vazhdim do të kthehen Mario Lopez dhe Elizabeth Berkley nga seria origjinale.

Image