Showbiz

Celine Dion: "Më mungon të kem të dashur"

Celine Dion:

Celine Dionit i mungon të ketë të dashur që t’i thotë se ajo është e bukur.

Tre vjet pas vdekjes së bashkëshortit dhe menaxherit të saj, Rene Angelil, Celine këmbëngul se ajo ende nuk është e gatshme për romancë të re, por edhe se i mungon prekja e një të dashuri.