Showbiz

Pop-ylli shqiptar Ava Max promovon modelin e ri të Fiat-it

 

Një shqiptare do të përfaqësojë Fiat-in! Kompania gjigante ka zgjedhur këngëtaren e talentuar, me origjinë shqiptare, Ava Max, e cila gëzon aktualisht një famë ndërkombëtare.

“Një nga këngëtaret më të mëdha të pop- it dhe një nga qytetet më të dalluar për modë. Duket se diçka e mahnitshme do të ndodhë”, shkruhet në faqen zyrtare të Fiat-it, ndërkohë që në fotografitë e postimit shfaqet pikërisht Ava.