Showbiz

Tom Hanks: Cinizmi është bërë pjesë e jetës së përditshme dhe marrëdhënieve njerëzore, sepse sjell para

Tom Hanks: Cinizmi është bërë pjesë e jetës së përditshme dhe marrëdhënieve njerëzore, sepse sjell para

Tom Hanks theksoi se rritja e madhe e cinizmit në shoqëri është një nga arsyet që e shtyu atë ta pranojë rolin e argëtuesit të fëmijëve në filmin e ri “A Beautiful Day in the Neighborhood”.

Aktori e luajti Fred Rogersin në filmin e ri, prezantuesin televiziv, muzikantin dhe producentin legjendar amerikan i cili ishte i njohur për shpirtin e tij të ngrohtë dhe të shëndetshëm.