Showbiz

“Bond 25” me titull zyrtar - dhe është një titull i mahnitshëm

 

Ekskluzivitetet mund të jetojnë dhe të vdesin, por James Bond është i përjetshëm.

Më herët sot, përgjegjësit e 007, producentët Michael G. Wilson dhe Barbara Broccoli, e zbuluan titullin për aventurën e 25-të të super-spiunit... e cila gjithashtu do të jetë e fundit për Daniel Craig në rolin e Bondit.