Showbiz

Kënga e re e ndarjes nga Cyrus i shtyn fansat të thonë “I gjori Liam”

Kënga e re e ndarjes nga Cyrus i shtyn fansat të thonë “I gjori Liam”

Ndërsa drama e saj e ndarjes po vazhdon të shfaqet në titujt kryesorë, Miley Cyrus e ka publikuar një këngë të re, “Slide Away”, dhe atë pikërisht rreth dramës së ndarjes.

Ajo e publikoi singlin të premten, ndërsa vargjet e këngës thonë “Njëherë në një kohë ishte parajsë/njëherë në një kohë isha e paralizuar/mendoj se do të më mungojnë këto drita të portit/por është koha të nisem”.