Showbiz

Ian Ziering kishte frikë se nuk do të punonte më pas “Sharknado: Ky është fundi”

Ian Ziering kishte frikë se nuk do të punonte më pas “Sharknado: Ky është fundi”

Filmi i ri në Syfy i Ian Ziering, Zombie Tidal Wave, i premton të njëjtat rrethana si paraardhësi i tij i suksesshëm “Sharknado”. Dallimi për të ishte se luajtja e heroit Hunter Shaw ishte shumë më e këndshme se herën e parë që ai e portretizoi Fin Shepardin e Sharknados.

Në një intervistë me Yahoo Entertainment, Ziering tha se ai ishte skeptik që kur e lexoi për herë të parë skenarin për projektin e vitit 2013. Ai as që donte ta bënte këtë pasi e lexoi një skenë në të cilën ishte një peshkaqen – dhe atë jashtë ujit - duke e ndjekur karakterin e tij në një litar.