Showbiz

Cyrus dhe Hemsworth nuk po shkurorëzohen

Cyrus dhe Hemsworth nuk po shkurorëzohen

Kjo ndarje e Miley Cyrusit dhe Liam Hemsworthit po bëhet gjithnjë e më e pikëllueshme. Por! Duket se ka shpresë për lidhjen e tyre. Kjo sipas disa burimeve të revistës “People” që thjesht thanë se ka gjasa që Cyrusi dhe Hemsworthi do të kthehen së bashku.

Pasi Hemsworth shkroi në Instagram për të thënë se i uron Cyrusit “shëndet dhe lumturi në të ardhmen”, disa burime anonime pohuan se e ardhmja e tyre nuk është aq e zymtë sa të gjithë menduam fillimisht. Burimet thanë për People, “Ata po bëjnë pauzë tani sepse ajo u duhej. Ishte një situatë e keqe me shumë mosmarrëveshje”, e që, po, tingëllon keq... por prisni pjesën e mirë. Burimi shtoi, “Ata të dy ranë dakord se është më mirë ta kalojnë kohën të ndarë, por kjo nuk do të thotë që lidhja e tyre ka përfunduar plotësisht .... Ka absolutisht shpresë se ata do të kthehen përsëri së bashku”.