Showbiz

“Daily Mail” për performancën e mbrëmshme të Miley Cyrusit në Prishtinë

“Daily Mail” për performancën e mbrëmshme të Miley Cyrusit në Prishtinë
 

Njihet për performancat e saja energjetike dhe që të bëjnë të kthesh kokën prapa.

Dhe Miley Cyrus, 26 vjeçare, nuk zhgënjeu kur doli në skenën e “Sunny Hill Festival” në Prishtinë të premten mbrëma, shkruan “Daily Mail”.