Showbiz

Sofia Loren në moshën 84-vjeçare xhiron film në karrocë invalidësh

Sofia Loren në moshën 84-vjeçare xhiron film në karrocë invalidësh

Diva legjendare e filmit, 84-vjeçarja Sofia Loren, nuk tregon shenja të plakjes dhe lodhjes. Jo vetëm se duket fantastike për vitet e saj, por pas dhjetë vjetëve të plotë të mungesës ajo vendosi të kthehet para kamerës së filmit dhe ta xhirojë filmin e ri, regjinë e të cilit e bën djali i saj, Eduardo Ponti.

Për nevojën e rolit në filmin ‘The Life Ahead’, i cili xhirohet në Bari, ajo guximshëm është ulur në karrige invalidësh, duke e hequr të gjithë grimin nga vetja dhe duke e vendosur në kokë një parukë të gjatë të thinjur.