Showbiz

Sting anulon të gjitha koncertet për shkak të sëmundjes misterioze

Sting anulon të gjitha koncertet për shkak të sëmundjes misterioze

Këngëtari i njohur britanik Sting është dashur të performojë në Munchen të mërkurën, por për shka të sëmundjes e ka anuluar atë dhe të gjitha koncertet tjera deri të dielën, thuhet në njoftimin zyrtar në faqen e internetit. Nuk janë treguar detajet për gjendjen e tij shëndetësore, por vetëm shkruan që Stingut i vjen shumë keq për shkak të anulimit të koncerteve pasi që “nuk ndjehet mirë, dhe mjekët i kanë rekomanduar që të mos performojë”. Para publikut ët Munchen të zhgënjyer të hënën kishin ngelur edhe vizitorët e jazz festivalit në Belgjikë, sepse 67-vjeçari për shkak të sëmundjes misterioze nuk u paraqit as aty.

Image