Showbiz

Arbër Zeneli i jep fund beqarisë

Arbër Zeneli i jep fund beqarisë

Ylli i Kosovës në futboll, Arbër Zeneli, i ka dhënë fund beqarisë.

Përmes Instagramit ai ka bërë të ditur se i ka propozuar të dashurës së tij dhe se ajo “ka thënë Po”.