Showbiz

Harry dhe Meghan me llogari të përbashkët në Instagram

Harry dhe Meghan me llogari të përbashkët në Instagram
 

Nuk është ndonjë gjë e re që çiftet të kenë një llogari të përbashkët ne Instagram ku të shpërndajnë fotot e tyre, por ky trend duket se ka përfshirë edhe çiftin më të ri mbretëror në Britani.

Duka dhe Dukesha e Sussex, siç njihen formalisht Harry dhe Meghan, tashmë kanë hapur një llogari të përbashkët me emrin “sussexroyal”.