Showbiz

Kolona zanore e “James Bondit” të 25-të këndohet nga Dua Lipa

 

Kolona zanore e filmit të 25-të për James Bondin do të këndohet nga Dua Lipa.

Xhirimet e video klipit përcjellës do të bëhen në fund të muajit gusht dhe në fillim të muajit shtator në Sassi di Matera dhe Marina di Pisticci në jug të italisë përcjell Express.co.uk mjetet e informimit nga Italia.