Showbiz

Albina vjen me “Nuk e pranoj”

Albina vjen me “Nuk e pranoj”

Këngëtarja Albina Kelmendi ka publikuar projektin e saj të ri me titull “Nuk e pranoj”.

Për muzikën dhe orkestrimin është kujdesur “Duo Bass Records”, ndërsa për tekstin Kreshnik Avdiu.