Showbiz

Majk thotë “Nuk dorëzohna”

 

“Nuk dorëzohna”, është kënga që ka lansuar sot këngëtari i njohur me emrin Majk.

Melodia dhe teksti është bërë nga vet Majk, ndërsa producent është i njohuri Cricket.