Showbiz

Robert De Niro në betejë ligjore me ish-bashkëshorten për kujdestarinë e vajzës

Robert De Niro në betejë ligjore me ish-bashkëshorten për kujdestarinë e vajzës
 

Aktori i njohur i Hollywoodit, Robert De Niro dhe ish-bashkëshortja e tij janë në një betejë ligjore për marrjen e kujdestarisë së vajzës së tyre 7-vjeçare.

Ata priten të dalin në gjykatë javën e ardhshme për të paraqitur kërkesën e tyre.