Showbiz

Yjet e filmit bëhen bashkë në “Once Upon a Time in Hollywood”

Yjet e filmit bëhen bashkë në “Once Upon a Time in Hollywood”
 

Brad Pitt dhe Leonardo DiCaprio kanë treguar stilin e tyre prej yjeve të filmit në fotografitë e para të publikuara për projektin “Once Upon a Time in Hollywood”.

Ylli i filmit “Titanic” është parë së bashku me Pittin, Al Pacinon e Margot Robbien në disa fotografi të cilat i ka siguruar revista “Vanity Fair”.