Showbiz

Gratë dominojnë me nominime në “Brit Awards”

 

“Për më shumë gra në këto skena”, kishte thënë Dua Lipa kur fitoi vitin e shkuar çmimin për këngëtaren më të mirë në “Brit Awards”.

“Për më shumë gra që fitojnë çmime dhe më shumë gra që dominojnë botën”.