Showbiz

Dua Lipa për Vogue flet për feminizmin dhe imazhin e trupit

Dua Lipa për Vogue flet për feminizmin dhe imazhin e trupit

Kur Dua Lipa kishte nënshkruar kontratën e parë për incizimin e këngëve në moshën 18 vjeçare, ajo punonte si kameriere. Tani, 23 vjeçarja e palodhshme mbush arenat, shkruan Vogue, ballina e së cilës mbulohet pikërisht nga këngëtarja shqiptare në numrin special të janarit.

Suksesi i saj – Ajo është eksporti më i madh i Britanisë së Madhe që nga Adele – vjen në një kryqëzim të rëndësishëm për gratë në art, me ndjeshmërinë e saj të hapur që vlërsohet si zgjedhje pozitive, shkruan më tutje Vogue, përcjell Koha.net.