Showbiz

Këngë dedikuar Mitrovicës

 

Tandemi i suksesshëm i skenës muzikore Gili dhe Ilir Berani, sonte publikuan këngë të re.

Gili, Enis Potoku, Teuta Kurti, Linda Hakaj e Vullnet Sefaja bashkuan vokalet dhe i këndojnë qytetit të ndarë “Mitrovicës”.