Reklama

Galaxy AI mbërriti në AZTECH

Samsung

AZTECH është këtu për të sjellë revolucionin e inteligjencës artificiale në botën e pajisjeve mobile.

Duke sjellë teknologjinë më të fundit të Galaxy AI, ne ju ofrojmë një përvojë të papërshkrueshme me seri të re të produkteve Samsung.

Shfrytëzo këtë mundësi ekskluzive për të blerë Galaxy S23, S23FE, Z Flip5, S24, Z Fold5, S24+ dhe S24 Ultra dhe përfito nga një paketë dhuratash të mrekullueshme! 

Gjatë periudhës së promocionit, të gjithë klientët tanë do të marrin:
1+2 Galaxy Fit3 Galaxy Buds FE
1+2+3 Galaxy Fit3 Galaxy Buds FE Galaxy Tab A9
Dhuratë me vlerë prej 198 €**
Dhuratë me vlerë prej 417 €**

Kjo është një mundësi e pakrahasueshme për të përmirësuar përvojën tuaj mobile me pajisjet më të fundit të Samsung, duke përfituar gjithashtu nga dhuratat fantastike që ofrojmë për të gjithë klientët tanë.

Promocioni zgjat nga data 5 prill 2024 deri më 5 maj 2024 ose derisa të mbarojë stoku i dhuratave. 

Mos e humb këtë rast unik për të përmirësuar botën tënde digjitale. 

Porosit tani në: https://bit.ly/SamsungAIks

Shijoni përvojën tuaj me inteligjencën artificiale të Galaxy, vetëm në AZTECH!

*Artikull i sponsorizuar