Recetat e Lindës

“Te Linda” festat e nëntorit vijnë me ushqime nga Shkodra

 

Në javën e festave të Nëntorit, Linda do të jetë në Shkodër në Hotel Tradita Geg & Tosk për të sjellë recetat e javës.

Janë receta tradicionale shkodrane si tava me krap, tava me ngjala, edh i pjekur, si dhe “lakuriq” siç e quajnë shkodranët lakrorin e kungullit.