Recetat e Lindës

Recetat për këtë javë “Te Linda”

 

Emisioni “Te Linda” në KTV këtë javë nis me pogaqëza të njelmëta dhe të shijshme. Pizza integrale me shije mjaft të veçante.

File viçi të mbushura me kërpudha, si dhe ëmbëlsirë djathi me gjalpë kikiriku.