Recetat e Lindës

Linda sjell receta nga Kalabria

Linda sjell receta nga Kalabria
 

Biskota Hohe të mbushura me krem dhe lajthi, brusketa me dy lloje shijesh, pulë e marinuar me erëza dhe limon si dhe mini tortë me wafell.

Gjithashtu do të këtë pamje dhe intervista të ndryshme me Arbëreshët e Italisë.