Recetat e Lindës

Nga e hëna Linda sjell recetat nga Kalabria

 

Nga e hëna mund ta ndiqni rrugëtimin e Lindës mes Arbëreshëve në Kalabri të Italisë.

Përveç recetave Linda do të sjellë edhe pamje të tjera të fshatrave Arbëreshe, ku tash 600 vite ruajnë traditën, kulturën dhe gjuhën arbëreshe.