Recetat e Lindës

Te Linda – Pasta me kungulleshë

 

Emisioni “Te Linda” në KTV rikthehet me sezonin e ri me receta të reja.

Nga emisioni i sotëm mund të mësoni si të përgatitni pasta të freskëta me krem kungulleshe dhe mish të thatë.