PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Si të krijojmë një iriq prej letre?

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Rubrika “Punëdore” do të ju mësoj se si të krijojmë një iriq prej letre duke përdorur vetëm letra me ngjyra dhe një palë gërshërë.