PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Programi Fluturues i Fëmijëve, me një edicion kushtuar lojës së shahut.

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Këtë herë Programi Fluturues i Fëmijëve ja kushton një edicion lojës së shahut.

Në këtë edicion keni mundësi të mësoni më tepër për historinë e shahut si dhe mund të mësoni rregullat bazë të kësaj loje bashkë me disa këshilla për tu bërë lojëtar më të mirë.