PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Aventurat në Kodim: Krijimi i lojërave dhe të shkruarit shpejt.

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Sot kemi nisur një udhëtim fantastik në një vend shumë interesant — një vend ku mësojmë si të kodojmë lojëra.

Kur hymë në këtë botë të krijimtarisë, zbuluam se kodimi i lojërave është si pikturimi në një “pëlhurë” digjitale. Ne u argëtuam duke përdorur "aktorë" të ndryshëm në aplikacionin e kodimit për të sjellë lojërat tona në jetë. Paramendoni sikur ju mund të krijoni vetë një lojë në të cilën mund zgjidhni personazhet, vendndodhjen e po ashtu edhe sfidat e lojës. Pra, lëreni imagjinatën tuaj të lirë!