PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Si të vizatojmë një astronaut?

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Meqë ky edicion i është kushtuar tërësisht hapsirës atëherë edhe rubrika “Punëdore” do të ju mësojë se si të vizatoni një astronaut duke përdorur vetëm laps dhe ngjyra druri.