PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Fëmijët përplot kuriozitet vizitojnë observatorin e Prishtinës

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Së fundi kemi pasur një aventurë të mrekullueshme kur vizituam 'Observatorin e Prishtinës', dhe jemi këtu për t'ju treguar gjithçka për të!

Observatori i Prishtinës është si një vend magjik ku mund të mësoni çdo gjë rreth hapësirës dhe planetëve. Është si një klub i veçantë për astronomët!