PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Rëndësia e ushtrimeve kondicionale te fëmijët

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Ekzistojnë mënyra të ndryshme se si ne të jemi të shëndetshëm. Kjo arrihet përmes ngrënies së ushqimeve dhe ushtrimeve të ndryshme fizike.

Një lloj i ushtrimeve shumë të rëndësishme për shëndetin e fëmijëve janë ato kondicionale, e të cilat mund të praktikohen edhe te Qendra për ushtrime kondicionale “Tempo”.