PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Si t'i mbroni fëmijët nga viruset?


Sezoni dimror duket të jetë ndër periudhat kur fëmijët sëmuren më shpesh.

 


Sezoni dimror duket të jetë ndër periudhat kur fëmijët sëmuren më shpesh.

A e dini përse ndodh kjo dhe pse jemi më të ndjeshëm gjatë dimrit? Këtë e shpjegon pediatrja Diamanta Raça Loxha. Ajo poashtu tregon se si t’i mbrojmë fëmijët nga sëmundjet dhe viruset?