PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Gjimnastët e vegjël në “Programin Fluturues të Fëmijëve”

Gjimnastët e vegjël në “Programin Fluturues të Fëmijëve”
 

Vogëlushët gjimnastë nga Fushë-Kosova do të jenë pjesë e emisionit të radhës të fëmijëve në KTV. Do të flasin për sfidate pasionit të tyre dhe të mirat që ai i bën shëndetit fizik e mendor. Por jo vetëm kaq, ngase si çdo të shtunë “Programi Fluturues i Fëmijëve” do të jetë i pasur me shumë materiale edukuese e argëtuese.

Nuk do të mungojnë rubrikat e përhershme “Ngjyra, Ngjyra”, “Kuizi” dhe “A e dini si...?”.