PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Fëmijët shijuan artin e Jakup Ferrit në vizitën që i bëri PFF-ja ekspozitës së tij në Galerinë Kombëtare

Përmes vizitave të shumta që Programi Fluturues i Fëmijëve bënë, fëmijët që janë pjesë e emisionit dhe të tjerë nga ekrani argëtohen e njihen me gjëra të reja.

Këtë javë bashkë fëmijët vizituan Galerinë Kombëtare të Kosovës, ku po qëndron e hapur ekspozita e artistit Jakup Ferri.