PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Histori morali për fëmijët

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Këtë javë bashkë me miqtë e PFF-së vizituam librarinë “Dukagjini”.

Të gjithë e dimë se sa e rëndësishme është leximi i librave, përrallave dhe historive të ndryshme, sepse secila na mëson diçka të re.